Сигнализирай!

Родители протестират заради необезопасен тротоар пред училище в София (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Днес
185
0

Притеснени родители от София са подали сигнал за опасен трафик пред 95 средно училище „Проф. Иван Шишманов“, в което учат децата им, съобщава NOVA

Оказва се, че пред учебното заведение няма допълнителна преграда към натоварената улица и това според тях носи сериозен риск от инциденти.

Хората казват, че са подавали сигнали и настояват да се сложи нужното обезопасяване. На мястото вече е имало инцидент, за щастие човекът, блъснат от кола, не е пострадал сериозно.

Родители се възмущават от сиромашки сандвич, даден в училище на децата

„Голямото междучасие децата излизат, много са, пресичат по всяко време. Няма ограда, подавани са многобройни сигнали, досега никой не беше реагирал“, заяви родител.

Много е страшно, децата излизат през вратата, излизат, пресичат. Аз лично се боря да сложат ограда от 16 септември“, посочва друг родител, като допълни, че е имало ограда преди извършването на ремонт на тротоара, която сега е премахната.

В последствие днес са докарани преградни пана, които ще бъдат поставени пред входа на училищния двор.

Радваме се, че общината е реагирала и ще коригира този пропуск преди да се случи нелепа трагедия. Можете да ни подавате сигнали за всякакви злоупотреби и нередности през бутона “Сигнализирай" на нашия сайт.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.