Сигнализирай!

Прокурорският син най-вероятно ще напусне страната, смята адвокат Костова (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 3 часа
160
0

Прокурорският син най-вероятно ще напусне страната, смята адвокат Костова. Адвокат Зорница Костова е защитник на няколко души, които твърдят, че са пострадали от агресивното поведение на прокурорския син от Перник. Нейни клиенти са също треньорът Румен Андонов, съпругата и дъщеря му.

Васил Михайлов бе осъден условно на 1 година и 8 месеца, с четиригодишен изпитателен срок. Присъдата е във връзка с четирите закани за убийство към бившата му приятелка Боряна Рангелова. Адвокат Зорница Костова заяви в ефира на NOVA, че той най-вероятно ще се възползва от възможността да напусне страната. 

"Във всеки един момент Васил Михайлов може да отиде където пожелае. Опасявам се, че има средствата, подкрепата и възможностите да напусне страната. Затворът променя, но с по-адекватни наказания. През декември бащата Бисер Михайлов също ще бъде разпитан. Мярката за неотклонение не е наказание. В Перник настана ужас когато стана ясно, че има споразумение във фазата на досъдебното производство за нанасяне на средна телесна повреда. Вместо с обвинителен акт, делото се внася със споразумение - тогава пострадалият мълчи. Полицията няма нито капацитет, нито като процедура, да охранява свидетелите", коментира тя.

Прокурорският син от Перник отново е на свобода

Адвокатът споделя, че клиентите ѝ трудно са решили да свидетелстват. "Те не знаеха какда избягат от съдебната зала. Задават въпроса и сега какво, в чужбина ли да отидатда живеятНа моя отговор, че ако има инцидент, ще се подават жалби, те отговарятче не са убедениче ще имаобразувани производства", допълни Костова.

От прокуратурата вече подготвят протестите си както срещу условната присъда на Михайлов, така и срещу пускането му на свобода. Оказва се, че Васил Михайлов няма забрана за напускане на страната дори по делото за нанесени 8 побоя.

Нищо чудно този хубостник да се окаже поредният престъпник, избягал от правосъдието у нас. Дори няма да му се наложи да бяга нелегално, защото де факто няма издадена заповед да напуска страната по нито едно от делата, водени срещу него. 

И докато у нас безнаказаността продължава, ще ставаме свидетели на агресия, саморазправа, побой, насилие… смърт.

Колко още ще търпим това?

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.