Сигнализирай!

Полицай е блъснат и "возен" на капака на кола в Плевен

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
146
0

Полицай е блъснат и "возен" на капака на кола в Плевен. Снимки от случая с полицая от Второ РУ-Плевен  показаха на брифинг на прокуратурата и полицията, предава bTV.

От представителите на институциите стана ясно, че в 33-годишния извършител е открито и незаконно оръжие - пушка тип помпа. Униформеният е в тежко състояние с черепно-мозъчна травма, счупени ребра и увреден бял дроб. В понеделник полицаят получил информация за 33-годишен мъж, заподозрян в престъпна дейност, свързана с набиране на жени за трафик и развратни действия.

Когато установил посочения извършител, той го спрял, представил се и пристъпил към извършване на проверката. В момент, в който униформеният застанал пред спрения автомобил, шофьорът потеглил рязко, а полицаят се озовал на предния капак на колата.

Обвиняемият мъж продължил с висока скорост и карал така повече от километър по улиците на Плевен, докато униформеният не паднал на пътното платно. Шофьорът е осъждан и в момента е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Плевен. Предстои внасянето на искане в Окръжен съд-Плевен за постоянен арест.

Коментарът на “Господарите”

Ужасна ситуация, която за пореден път показва отношението спрямо униформените и органите на властта у нас. Рецидивист, пуснат на свобода сигурно с условна присъда, чувстващ се силен да погазва закона. А защо и да не прегази някое човешко същество само и само да избегне справедливостта. Писна ни от нагло поведение у нас! Спрете го! Настояваме за сериозно наказание! Това е опит за убийство! Надяваме се, че полицаят бързо ще се оправи! 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.