Сигнализирай!

Левски заплаши със съд БФС

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
85
0

Левски заплаши със съд БФС. Клубът публикува официална позиция след дербито с ЦСКА, с която изразява несъгласие с наложените глоби.

От Герена споделят, че мача с “червените”, който е с най-голям заряд и напрежение у нас, е преминал без нито един инцидент, което е било признато и от полицията.

Левски адмирира поведението и на двете публики, но припомня, че на фона на това общата стойност на глобите от срещата е 16600 лева. "След всички положени усилия от страна на клубове, организирани привърженици и полиция, вместо феновете да бъдат поощрени за европейското си поведение, клубовете отново са глобени солено", пишат от Левски. 

"Подкрепяме изцяло позицията на президента на Професионалната лига Атанас Караиванов, че на тази практика трябва да се сложи край. Апропо, такива бяха и обещанията от новото ръководство на БФС при встъпването им в длъжност, но до момента промяна няма.

ПФК Левски заявява, че ще заведе дела за всички глоби за нецензурни скандирания, които ние считаме за неприемливи, незаконосъобразни и без аналог в световния спорт", съобщават още Левски.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.