<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=129002" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гонят майка н...

Окончателно: Улица в София ще носи името на Милен Цветков

12 Май 2022
0 1273

Окончателно: Улица в София ще носи името на Милен Цветков.

Това реши Столичният общински съвет на заседанието си в четвъртък. Отсечката е част от улица “549” в район “Подуяне”. Разделена е на две части, които нямат нито географска, нито физическа връзка една с друга. Първата част се намира северно от бул. „Владимир Вазов“. Тя започва от бул. „Владимир Вазов”, непосредствено срещу стадион „Георги Аспарухов“, движи се успоредно на Перловска река, пресича ул. „Резбарска“ и завършва преди Малашевски гробища. 

Кръщават улица в София на журналиста Милен Цветков

На 19 април се навършиха две години от смъртта на журналиста. Той загина, след като колата му беше пометена на червен светофар на столично кръстовище.

Две години от фаталната катастрофа с Милен Цветков

Окончателно: Улица в София ще носи името на Милен Цветков

“Милен Цветков остави ярка следа в обществения живот на страната и града ни. Целият му професионален журналистически път е преминал в телевизии и радиа, които се намират на територията на София”, се казва в доклада на вносителя Симеон Ставрев, вносител на предложението за преименуване на улица на името на журналиста.

Окончателно: Улица в София ще носи името на Милен Цветков

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции