Сигнализирай!

Софийски квартал е гара разпределителна за бежанци, полицията не прави нищо

Gospodari.com
Gospodari.com
23.11.2015 г.
13
0

С нас се свързаха притеснени жители на столичния квартал Овча купел, който се е превърнал в гара разпределителна за бежанци. Десетки, даже и стотици хора от арабски произход се събират на групи там, возят ги таксита и частни коли, а докато чакат своите каналджии, бежанците се закачат с местни момичета и често стават скандали. Това разказват хора от квартала пред нашата камера и желаят лицата им да бъдат скрити, защото се страхуват от саморазправа. 

 

ГОСПОДАРИТЕ РАЗКРИВАТ СХЕМА В НЕЛЕГАЛНИЯ ТРАФИК НА БЕЖАНЦИ

 

Местните подозират и полицията във връзка с каналджиите, защото униформените не правят абсолютно нищо и видимо не реагирали на сигналите, които им се подават. 

 

Точно такава уникална държава им е нужна на каналджиите, които си развяват такситата и бусовете под носа на полицията. Не може външната граница на Европа да е разграден двор и всеки да си влиза и излиза, когато си иска! Крайно време е органите на МВР да спрат тази порочна практика и да започнат наистина да проверяват кой влиза и кой излиза от страната ни. И колкото по-бързо го направят, толкова по-сигурни и спокойни ще се чувстват жителите на Овча купел, на България, а и на цяла Европа.

 

Вижте още:

 

ПЪТЯТ НА БЕЖАНЦИТЕ В ГОСПОДАРИТЕ 

 

ГОСПОДАРИТЕ РАЗКРИВАТ КАНАЛ ЗА БЕЖАНЦИ: 500 ЕВРО И СИ В СЪРБИЯ

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.