Сигнализирай!

Кои са най-незаслужилите подаръци за Коледа политици? (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
13.12.2021 г.
25
0

Кои са най-незаслужилите подаръци за Коледа политици?

Празниците наближават, духът на Коледа вече ни е завладял, особено след изчезналата украса пред Народния театър. В нас вече се промъкват все по-малко мисли за работа и все повече мисли за бездействащите празнични дни. В главите ни вече има списък с подаръци, с продукти, ястия и така нататък. Нищо необичайно и всичко по план. Но нека си представим, че имаме право да поканим някой от политическия кръг на нашата трапеза в празничната вечер. Кой ще бъде той? С кой политик бихме се зарадвали да поговорим? Кой от политиците е бил непослушен през тази година и не трябва да получи подарък от Дядо Коледа? Попитахме хората в центъра на София, а отговорите им запечатаха репортерът Соня Тодорова и операторът Йохан Вирт.

Кои са най-незаслужилите подаръци за Коледа политици? (РЕПОРТАЖ)
С кого биха споделили празничната си трапеза хората?

Не е изненада, че голяма част от дамите, които попитахме, биха искали да вечерят с Кирил Петков. Феновете му го определиха като "забавен и весел човек" - идеална компания за по чаша вино. Не липсваха и фенове на проф. Анастас Герджиков и дори на Иван Костов. Някои не биха канили политици на трапезата, други - не знаят кой е подходящият гост за тях.

Кой не заслужава подарък от Дядо Коледа?

На този въпрос доста от хората предпочетоха да отговорят, че никой не заслужава подарък. Някои споменаха бившият премиер Бойко Борисов, президента Румен Радев и вътрешния министър Бойко Рашков. Изненадващо според други всички са направили нещо хубаво за България и затова всички заслужават подаръци.

С пожелания за светли празници!

Някои от хората, с които се срещнахме, пожелаха на политиците здраве, други - имунитет. Не липсваха и призиви за повече отговорност, по-малко кражби и повече изпълнени обещания.

Очакваме вашите пожелания към българските политици в коментарите. Очакваме и сигналите ви само на gospodari.com и на телефон *3333.

Кои са най-незаслужилите подаръци за Коледа политици?

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.