Сигнализирай!

Най-хубаво би било, ако Горанов реши да говори ("Коментарът на "Господарите")

Gospodari.com
Gospodari.com
12.02.2023 г.
27
0

Най-хубаво би било, ако Горанов реши да говори. Не виждам какво има да губи. Отрекоха се от него два пъти публично като от дявола. Името му е достатъчно очернено и се свързва със схеми, с корупция и дарове под масата. Повече няма да е политик, нито министър.

Вижте колажа на Борисов и Горанов, който разсмя Фейсбук

Най-хубаво би било, ако Горанов реши да говори

Помня как сам сподели, че да е депутат не му е финансово изгодно, така че остава в забравата като всеки друг бушон. Отделно вече няма да минава и за международен финансов експерт. Кой би искал да наеме човек, който е в забранените списъци на САЩ и Великобритания?

От друга страна, виждал съм го да се усмихва зад волана на една лъскава "Тесла". Може и да не му пука за този отрицателен публичен имидж.

Омертата е в сила засега, знаете, че в мафиотските семейства по принцип се мълчи, каквото и да става. Другата политическа тактика е снижаването. Това го умеят, скриха го. Всяка дума от устата му като оправдание ще е петно преди изборите, а на карта са нови милиарди от Брюксел - животворна храна за обръчите от фирми крепителки.

Но ако все пак при Горанов е останало малко човешко достойнство, малко мъжка чест, нека говори открито. Не може цял живот човек да бяга от страховете си."

Новият списък

Припомняме, че нови 5 български политици са санкционирани по “Магнитски”. Това става ясно от прессъобщение, публикувано на Treasury.com. Това са Румен Овчаров, Александър Николов, Иван Генов, Николай Малинов и Владислав Горанов.

Включването им в списъка е заради сериозното им участие в корупцията в България.

OFAC също така посочи четири дружества, притежавани или контролирани от Малинов, както и едно дружество, притежавано или контролирано от Горанов.

Тези лица и организации се определят съгласно Изпълнителна заповед (E.O.) 13818. Тя се основава на и прилага Глобалния закон за отчетност за правата на човека на Магнитски. Насочена е към извършителите на сериозни нарушения на човешките права и корупция по целия свят.

Автор: Дани Йорданов, репортер в Gospodari.com

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.