<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=119564" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена фалшифи...

Tinder измамникът проговори: филмът бил фалшив

20 Февруари 2022
0 2584

Tinder измамникът проговори: филмът бил фалшив, пише LadBible.

Документалният филм в Netflix разказва историята на Симон Левиев, който е откраднал хиляди от жени, които нищо не подозират.

Филмът представя три жени, които са се свързали с него с приложението за срещи. Те са били убедени да му изпратят хиляди паундове, за да спонсорират живота му.

Левиев, който в момента се среща с модел, твърди, че нищо от това не е истина. Той твърди, че хората го съдят без да го познават.

След излизането на филма зрителите се чудят как Левиев с истинско име Шимон Хают, е възможно да извърши толкова много измами.

Гина Родригез, негов адвокат, твърди, че има доказателства за невинността му. Тя разказва, че той е искал да изчисти името си, като говори публично.

Адвокатката сама се свързала с него, защото ѝ било любопитно каква е нговата гледна точка за представените във филма факти.

Tinder измамникът проговори: филмът бил фалшив

Първата жертва на Tinder измамника е лежала в затвора заради неговите престъпления

Госпожа Родригез разбрала, че Левиев търси нови възможности да използва известността си. Получил е предложения да се реализира в Холивуд.

Скоро отново ще го видим на голям екран. В момента той преговаря с няколко проекта за телевизия и кино.

Той дори смята да опита да води шоу за срещи, тъй като това е нещото, с което е станал известен. В това време твърдящите, че са измамени от него, продължават да завеждат искове в съда.

Три от тях му искат общо 190 000 долара обезщетение.

Tinder измамникът проговори: филмът бил фалшив

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции