<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=161847" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изчезналият �...

Жена изяде леглото на майка си

30 Януари 2023
0 304

Жена изяде леглото на майка си, разказва LADBible.

Казват, че всеки е пристрастен към нещо, но вероятно не бихте предположили, че в случая „нещото“ е яденето на матраци.

Има толкова много неща, към които можете да се пристрастите в този свят. Като наркотици, кафе, видеоигри, социални мрежи, хазарт и какво ли още не.

Жена изяде леглото на майка си
Снимка: iStock

1 от 8 потребители е пристрастен към Facebook и това вреди на работата, връзката и съня му

Има обаче и някои по-странни пристрастявания, като подреждането на храните по цвят. 26-годишната Дженифър oбаче е избрала да се пристрасти към яденето на матраци.

Дженифър участва в шоуто на TLC “My Strange Addiction”, където обяснява, че изяжда около един квадратен фут матраци на ден. А когато нейните свършили, подхванала и матрака на майка си.

Тя споделя: „Харесвам моя матрак чист, без майонеза, без масло, без нищо от това.”

“Единствените странични ефекти от яденето на матраци, са газовете. Той влиза в тялото ми и напуска тялото ми.”

Дженифър обяснява, че за първи път е започнала да яде матраци, когато е била на пет години и е започнала да яде пълнежа от детската си седалката в семейната кола.

Въпреки че не страда от здравословни проблеми, нейната зависимост крие риск от увреждане на черния дроб или чревно блокиране, което може да доведе до смърт.

В My Strange Addiction, Дженифър беше предупредена за потенциално смъртоносния риск от нейната зависимост и обеща да промени “начина си на хранене”.

Въпреки всичко, това не е най-странният хранителен навик, който някога сме виждали.

Мишел Лотито, известен още като „мосю Манжету“, обичаше да яде храни, които всъщност не бяха храна. Той дори изяде цял самолет за срок от две години.

Мишел беше награден със Световния рекорд на Гинес за „най-странната диета“. Лекарите установиха, че има хранително разстройство, известно като „пика“, при което човек изпитва желание да яде предмети.

Жена изяде леглото на майка си.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции