Сигнализирай!

Собственик на магазин за матраци отказва пари, извадени от сутиена с нарочна табела (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
23.07.2021 г.
6
0

Собственик на магазин за матраци в Дъблин, Ирландия, постави специална табела, с която отказва приемането на пари, извадени от сутиен, виждаме от публикация във Facebook, цитирана от LadBible.

Майкъл Флин, който се представя в социалната мрежа като Matress Mick, е публикувал "спешно съобщение" с което заявява, че "поради връхлитащата гореща вълна в Дъблин и в интерес на безопасното пазаруване със социално дистанциране настоятелно призоваваме всички клиенти да не плащат за продуктите ни с банкноти, извадени от сутиените си и да ги държат в чантите или портфейлите си по всяко време."

Публикацията на Мик бързо си събра аудитория и предизвика разнородни коментари. Повечето последователи очаквано реагираха с насмешка на несъвсем сериозното послание, но се намериха и засегнати, които заявиха, че навярно Мик не жела да продава стоката си, щом си позволява подобни заявки.

Горещото време във Великобритания и Ирландия от последните дни донесе както тревожни съобщения за пострадали от жегите хора, така също и забележки с чувство за хумор. Така под обявата на Мик четем коментар, в който се твърди, че "кому би хрумнало да носи сутиен в това време.

А на Мик, ексцентричната обява може да донесе малко повече популярност за фирмата и покачване на продажбите на матраци, за които той твърди, че са 100% ирландски.

Източник и снимки: Facebook, LadBible

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.