Сигнализирай!

Вегетарианец умишлено изключил семейния фризер и бе наказан да почисти разваленото месо (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.07.2021 г.
7
0

Бащата на тийнейджър вегетарианец сподели в Reddit, че синът му тайно изключил семейния фризер и бил наказан да почисти разваленото месо или да купи нов уред със спестяванията си.

Бащата, чието име не се споменава, публикува тема в социалната мрежа под наслов: "аз ли съм задникът в случая?" адресирайки въпроса към аудиторията заедно с цялата история.

Той споделя, че ходи на лов всяка година, но не за да си набавя трофеи, а да доставя на семейството си прясно месо, като по този начин спестява и пари от бюджета, което за него е важно. Частите от уловения дивеч се съхраняват в специален фризер в гаража и оттам ежеседмично се вади порция за хладилника в кухнята. По този начин фризерът се отварял само един път в седмицата.

Последният път след улова на сърна, синът му, на 15 години, го издебнал и влязъл в гаража, за да изключи хладилника. Така всичкото налично месо от последната убита сърна се развалило, преди той или съпругата му да забележат това.

"Фризерът задържаше миризмата известно време, така че докато най-накрая забелязахме, че всичко беше напълно загнило", допълва бащата в поста си.

15-годишният им син станал вегетарианец само преди месеци, но това не било проблем за родителите, които продължили да готвят месо, само че винаги отделно от безмесното меню, за да продължат да се хранят всички заедно. В допълнение към това майката на момчето приготвяла изцяло вегетарианско меню два пъти седмично.

Хранителните навици на семейството никога по-рано не били обсъждани, затова и бащата се изненадал от внезапния радикален акт на сина си, който сам признал за деянието си. Ето защо бащата решил да го накаже като го принуди да почисти разваленото месо от вмирисания гараж или да купи нов фризер със спестяванията си. Обръщайки се към последователите си в Reddit @u/temptemptemp772 попитал дали е постъпил правилно или действително е "задник", както го нарекъл синът му, пристъпвайки към изпълнение на наказанието.

Баща учи невръстните си деца да ловуват, за да "уважават" животните (видео и снимки)

Най-неочаквано бащата получил повсемесна подкрепа от читателите на историята му, като дори убедени вегетарианци застанали на негова страна с аргумент, че с деянието си тийнейджърът е прахосал живота на сърната, което е по-лошо, отколкото ако месото ѝ бе изядено.

Източник: Reddit

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.