Сигнализирай!

Конър Макгрегър шокира с неуместен пост за починалия баща на Хабиб Нурмагомедов

Gospodari.com
Gospodari.com
28.07.2021 г.
10
0

Световната ММА звезда Конър Макгрегър си навлече омраза и упреци в мрежата след неуместен туит, с който изрази радостта си от смъртта на бащата на Хабиб Нурмагомедов, пише LadBible.

Ирландецът публикува кратък пост, който гласи "Covid-19 е добър, а бащата зъл" след като стана ясно, че бащата на Нурмагомедов е починал при усложнения след Covid-19.

Хабиб Нурмагомедов се подигра на Конър Макгрегър със снимки в мрежата

Наскоро Макгрегър загуби мач и получи тежка контузия, която доведе до изнасянето му от ринга на носилка. Тогава дагестанският ММА боец Хабиб Нурмагомедов написа, че "доброто винаги надделява над злото". Последва неуместният отговор на Макгрегър, който всячески се опитва да се върне в центъра на вниманието въпреки загубата си от Дъстин Поaрие.

Загуба и брутална контузия на Конър Макгрегър, изнесоха го на носилка от ринга (видео)

Явно усетил, че е прекалил този път, Макгрегър изтри публикацията, но разочарованите коментари продължиха да валят в социалните мрежи по негов адрес.

Макгрегър се възстановява след контузията си от мача с Поaрие и се очаква да минат седмици, преди да успее да си възвърне силите от преди срещата. Образът, който той усилено гради с течение на последните години, и този път бива подкопан от безвкусните му медийни публикации.

По подобен начин той бе обект на критики зариди изблика си преди мача с Поарие - напълно ненужен и отвъд границите. В пресконференцията след срещата им Дъстин разкри, че "този човек казваше, че ще ме убие и всякакви подобни неща".

"Той казваше, че ще ме убие утре. Че ще си тръгна оттук в ковчег. Не говориш така с хората, човече", допълни той и пожела на Макгрегър да се върне "жив и здрав вкъщи при красивото си семейство".

Източник: LadBible

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.