Сигнализирай!

Мъж хвана жена си в изневяра чрез профила си в Netflix

Gospodari.com
Gospodari.com
30.07.2021 г.
9
0

Потребител на мрежата Reddit обяви, че е хванал жена си, с която е в процес на развод, че спи с друг мъж, след като е получил известие от Netflix за промяна в профила му, пише LadBible.

Бедният човек споделя скрийншот от получено известие от компанията, адресирано до Guy f***ing your ex wife (човекът, който спи с бившата ти жена), с което го уведомяват за смяната на имейла. Публикувайки известието, потърпевшият пише: "Не мога да преценя кой е по-долен? Бившата ми жена или това тук. Дори не сме и разведени."

Изповедта му веднага бе подхваната от добронамерени коментари, сред които четем дори съвсем практични съвети, като например:

"Поне свързахте ли се с тях, за да ги уведомите, че не сте искали смяна на и-мейла? Това е първото, което аз бих сторил."

"Само от това съобщение вече имате солидни доказателства за неправомерна дейност. Ще могат ли да го рестартират? Със сигурност. Ще успеете ли междувременно да им причините леко неудобство като заключите профила си и отмените начина на плащане? Също. Това си е ваша работа, но аз на ваше място бих се отдал на едно леко отмъщение в случая."

Трети пък е обобщил ситуацията ето така: "Най-малкото сега вече ще се лишиш от обкръжението на някой, който е толкова токсичен."

Вегетарианец умишлено изключил семейния фризер и бе наказан да почисти разваленото месо (снимки)

В края на поста си човекът обяснява, че той и бившата му жена са обмисляли да поделят кредитните си карти и други семейни регистрации, но това просто е било "шамар в лицето".

"Мисля, че все пак промяната идва от съпругата ми", допълва той. "И все пак, толкова много омраза!"

Източник: LadBible

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.