Сигнализирай!

Смело йорки се нахвърли върху койот, за да спаси 10-годишната си стопанка (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
02.08.2021 г.
5
0

Смело кученце от породата йоркширски териер влезе в схватка с койот, за да предпази 10-годишно момиче, което го водеше на каишка, пише 9gag.

В запис от камера на домофона на близка къща се вижда как малката Лили Кван разхожда домашния си любимец в квартал в Торонто, Канада, когато сам койот се втурва да ги преследва от близо в гръб. 10-годишната Лили започва да крещи за помощ и в крайна сметка пуска каишката, за да получи помощ от съсед, след което териерът Мейси започва да се бори с койота, за да защити стопанката си.

https://www.youtube.com/watch?v=qTqXqoqMSWM&t=1s

"Изтичах към тротоара и започнах да крещя за помощ. Никой не ме чу. Опитах се да звънна на звънеца и да чукам на вратите на хората и тогава този съсед ме пунса да вляза в къщата му", разказва след инцидента Лили.

Смел котарак влиза в неравна битка срещу три койота (видео и снимки)

"Мейси е супер смело куче и аз много я обичам", допълва тя пред News 6.

Мейси е получила наранявания в торса и единия крак, което налага операция в болница за животни. Майката на Лили Дороти Кван е стартирала донорска страница в GoFundMe за подпомагане лечението на кучето им, която вече многократно е надминала исканата сума от 10 000 долара (8400 евро).

Преди седмица Дороти е допълнила информацията за състоянието на Мейси със следния текст:

"Мейси най-накрая е у дома. Тя е толкова развълнувана да се събере със семейството ми. Благодарим за любовта и подкрепата на семейството, приятелите и непознатите от града ни и от целия свят, които се отзоваха. Истински сме благословени, че мислите и молитвите ви са с Мейси през цялото й възстановяване. Ще бъде дълго. Сега тя почива спокойно у дома в любимото си легло."

Източник: 9gag, News 6

Видео: YouTube

Снимки: Dorothy Lily/GoFundMe

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.