Сигнализирай!

ТВ водеща разбуни духовете, след като бе шляпната по дупето в ефира на детско предаване (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.08.2021 г.
4
0

Известна водеща на британското шоу "Тази сутрин" скандализира зрителите, след като бе шляпната по дупето от свой колега в скеч, предназначен за детска аудитория, предава DailyMail.

Клипчето с участието на 40-годишната блондинка Холи Уилби и Браян Доулинг в действителност е било излъчено някъде между 2004 и 2006-та година, когато тя е била в 20-тина годишна, но появата му 15 и повече години по-късно в мрежата TikTok предизвика дори по-голямо оживление от премиерата тогава.

Във видеото партньорът ѝ си прави шега относно "стегнтото ѝ личице" и я шляпва отзад. Шокирани потребители на социалните мрежи възнегодуваха, че жестът няма да се отрази никак добре в днешно време.

"Представете си, ако направите подобно нещо сега, с кариерата Ви ще бъде свършено", написа потребител под клипчето, което събра близо 3 милиона гледания и стотици хиляди реакции.

Снимка: PA

Водещата на „Тази сутрин“ имаше и други пикантни моменти в шоуто, включително носенето на малък бански на сцената, който след това се намокри, когато водещите изляха кофа с вода върху главите си.

Тя също претърпя „смущаваща“ неизправност в гардероба, когато гърдите й се разкриха, докато танцуваше само по свободно горнище.

Холи е майка на три деца и през годините е водила множество телевизионни програми като "Dancing On Ice", "Surprise, surprise" и "I'm a Celebrity".

Източник: DailyMail

Видео: TikTok

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.