Сигнализирай!

Екипът на Бербатов: УЕФА не подкрепя Боби Михайлов

Gospodari.com
Gospodari.com
21.09.2021 г.
7
0

В деня, в който Димитър Бербатов официално стана кандидат за поста президент на Българския футболен съюз от централата на организацията разпространиха любопитно писмо от УЕФА и специално прессъобщение. Част от медиите цитираха Александър Чеферин, който шеф на УЕФА, че се радва да работи отново заедно с Боби Михайлов.

Златен скункс за Борислав Михайлов

Днес от екипа на Бербатов критикуват писмото и неговото отразяване, обяснявайки в детайли за както точно става дума в него.

"БФС ОТНОВО показа "високата" си класа и се опита да заблуди футболната общественост. Скъпи приятели, уважаеми журналисти, въпросното писмо от УЕФА до БФС, качено на официалната страница на нашата федерация, не е писмо, изразяващо подкрепа. То е част от практиката на УЕФА - когато има очевидни проблеми в някоя от 55-те национални федерации, централата изпраща писмо с насоки и предложения как да бъдат решени. И винаги - съгласно принципите за честно и прозрачно управление, на каквото държи УЕФА!", информират от екипа на Бербатов.

От там добавят следното: "...в писмото ясно е изразено подканването към БФС нещата да се случват честно, демократично и при спазване на принципите и правилата на УЕФА. А тези правила не предполагат неспазване на устава и законите, нито опити да се въведе независим съд в заблуда, нито целенасочена работа срещу исканията на собствените си членове, още по-малко репресия срещу членове на Изпълнителния комитет, или провеждане на конгрес ала 2018 година... Това подканване на УЕФА към БФС се губи в умишлено непрофесионалния превод на текста."

https://www.facebook.com/revolutsiataetuk/posts/260898149119557

Във видеото гледайте една от многото изцепки на Боби Михайлов през годините.

Източник: Фейсбук

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.