Сигнализирай!

Сериалът на Netflix за Хари и Меган стартира на фона на обвинения в "мръсна игра"

Gospodari.com
Gospodari.com
08.12.2022 г.
28
0

Сериалът на Netflix за Хари и Меган стартира днес на фона на обвинения в "мръсна игра" от страна на херцога към кралското семейство. Очаква се огромнен интерес към продукцията.

След вълни от противоречия и много публичност, документалната продукция на Netflix за семейство Съсекс излиза днес с първите три епизода. Поредицата обещава да разкрие вътрешната история за причините, поради които херцогът и херцогинята на Съсекс напуснаха Бъкингам.

В трейлърите се говори за „война срещу Меган“, като принц Хари определя „изтичането и насаждането на истории“ като част от „мръсна игра“.

Бъкингамският дворец не е отговорил на твърденията на двойката.

Обявиха кога ще бъде пусната първата част на продукцията за Хари и Меган (видео)

Документалната поредица изглежда ще разкрие не само любовната история за "тайната" връзка между двамата, но и живота "зад затворени врати" в двореца. В трейлъра Хари говори за "болката и страданието на жените, омъжили се към тази институция". Това е очевидна препратка към съпругата му Меган и майка му, принцеса Даяна. Поредицата обещава да разкрие и променящите се отношения на двойката с медиите и обществеността.

Във вторник на събитие в Ню Йорк, където принцът и Меган Маркъл получиха награда за правата на човека, двойката се изправи пред неудобни въпроси от репортери: „Поставяте ли парите пред семейството?“ и "Нараняваш ли семейството си, Хари?".

Драматичният тон на трейлърите обаче не предвещава предлагане на маслинови клонки. Вместо това, изглежда двойката се е запътила към челен сблъсък с кралското семейство.

А новата година ще донесе и публикуването на дългоочакваните мемоари на принц Хари.

Стана ясно кога ще бъдат издадени мемоарите на принц Хари

Сериалът излиза в две части от по три епизода на 8-ми и 15-ти декември в Netflix.

Видео: YouTube

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.