Сигнализирай!

Глобиха фен на НБА мач - боядисал си кучето като Пикачу (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
08.01.2023 г.
19
0

Културата на американските спортни фенове винаги е била необяснима в някои аспекти за нас, европейците. Един от тях е манията да влезеш в светлината на прожекторите. Фен на баскетбола от Флорида постигна въпросната слава, но с цената на потенциално опасни за домашния си любимец действия.

Снимка: Twitter

Собственикът на померан от Южна Флорида влезе в новините, след като заведе кучето си на мач. Дотук няма нищо необичайно. Проблемът идва от факта, че животното е било боядисано в ярко жълто. Обяснението на притежателя му Ерик Торес е следното:

"Това куче пренаписа историята на НБА, защото никой до момента не е виждал Пикачу да седи до играч от НБА по време на мач."

Пикачу е популярен герой от анимационния сериал "Покемон". Той се характеризира с яркия си жълт цвят. Според разбирането на създателите на световноизвестното аниме, най-близкото животно в истинския живот до Пикачу е мишката.

https://twitter.com/LegionHoops/status/1611914652807725058?s=20&t=N1HvUY27O-eq0vClUf8eAw

Торес притежава и магазин за домашни любимци.

Местните власти са забелязали електриковото животно няколко дни преди то да стане национална сензация. Те са го заснели в магазина на собственика и сега той ще бъде глобен. Службата за грижа за животните в Маями излезе с позиция отнсно казуса:

"Незаконно е физическо или юридическо лице да притежава, продава или трансферира по какъвто и да било начин изкуствено оцветени животни от всякакъв вид. Никое животно не трябва да бъде подлагано на това, независимо дали има закон, който да го забранява. Реално няма 100% сигурност какво има в химикалите, използвани при процеса."

Фенът, който си татуира Меси на челото, вече съжалява (видео)

Собственикът на кучето пък твърди, че е използвал органична боя, за която е проучил, че е безопасна за здравето на животното. Магазинът му е глобяван 16 пъти за 2 години, главно след оплаквания на клиенти, че са им продадени болни кучета.

Източник: NBC Miami

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.