Сигнализирай!

Ето кой клуб от Висшата лига може да купи Неймар

Gospodari.com
Gospodari.com
21.02.2023 г.
16
0

Ето кой клуб от Висшата лига може да купи Неймар. Бразилската звезда на ПСЖ вероятно ще напусне френския тим.

Златан Ибрахимович раздава шутове и шамари (видео)

Ето кой клуб от Висшата лига може да купи Неймар

Медиите на Острова и във Франция пишат тази новина, а феновете се радват, че ще видят още техника в първенството. Все още обаче нищо не е сигурно.

Съобщава се, че собственикът на Челси Тод Боели е отлетял за Франция, за да се срещне с президента на Пари Сен Жермен - Насър Ал-Хелаифи. Двамата щели да говорят за трансфер на Неймар.

Източник

Според Le Parisien американецът се е срещнал с президента на ПСЖ по отношение на бъдещето на Неймар в клуба. Предполага се, че напускането може да е в края на сезона.

През 2017 г. бразилецът стана най-скъпият футболист на всички времена. Тогава Неймар премина от Барселона в ПСЖ за 200 милиона паунда. Той вкара за парижани 117 гола в 172 мача. Но в крайна сметка не успя наистина да оправдае очакванията и шума около своето име.

Пробивът на Килиан Мбапе в големия футбол остави Неймар в сянка на "Парк де Пренс". А идването на на Лионел Меси само засили усещането, че бразилецът е излишен.

Челси може да си позволи да купи бразилеца. Лондончани биха искали промяна в атака, защото направиха слабо начало на сезона.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.