Сигнализирай!

Ново обвинение за съучастниците на простреляния 18-годишен след обир (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.09.2023 г.
21
0

Повдигнаха ново обвинение на двамата младежи - на 15 и 17-годишна възраст, които нападнаха и ограбиха две момичета в София, съобщава NOVA.

Софийска районна прокуратура ги привлече под отговорност за още един грабеж, при който е използвана сила, съобщават от държавното обвинение.

На 18 септември около 4:10 ч. на спирка на градския транспорт до търговски център в София обвиняемите Г.Б. и Т.З. отнели сумата от 55 лева от мъж, като употребили сила.

Роднини на простреляния от полицай след грабеж завеждат дело (видео)

комисар Петър Петров - СДВР

Обвиняемите и още едно лице, което се установява, наобиколили пострадалия. Т.З. го почуквал леко с метална палка в корема и я насочил към краката му. Г.Б. му казал: „Това е обир, вади всичко по джобовете!“, след което Т.З. бръкнал в левия джоб на панталоните на мъжа, откъдето извадил портфейла му и взел от него въпросната сума.

Към момента обвиняемите са с най-тежката мярка „задържане под стража“ по обвинение за грабеж, извършен 2 часа преди описаното по-горе деяние.

Това е третото повдигнато обвинение спрямо двамата, след като прокурор при Софийска районна прокуратура ги привлече към наказателна отговорност и за грабеж, извършен на 17-и септември.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.