Сигнализирай!

Любим холивудски актьор е загинал в самолетна катастрофа (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.01.2024 г.
39
0

Любим актьор от „Кобра 11“ и „Индиана Джоунс“ е загинал в самолетна катастрофа на Карибите. На борда са били и двете дъщери на загиналия Крисчън Оливър, които също са загубили живота си. Момичетата са на 10 и 12 години.

Според местни медии той е пристигнал с дъщерите си в Карибите на 26 декември, съобщава Daily Mail.

Групата е пътувала за Санта Лусия, когато е станала катастрофата, пише Dnes.bg. Мигове след излитане от летище JF Mitchell в Бекия, самолетът е изпаднал в неясни по произход затруднения.

https://twitter.com/MailOnline/status/1743280862613914022

Потвърдено е, че 51-годишният Кристиан Клепсер, който се наричаше с артистичното име Крисчън Оливър, е загинал при инцидента заедно с децата си Мадита и Аник. Пилотът на самолета Робърт Сакс също е загинал, допълва Телеграф.

По време на кариерата си Клепсер се появява в големи филми, наскоро участва в последната част от франчайза на “Индиана Джоунс”.

Оливър ще се появи в предстоящия филм „Forever Hold Your Peace“, който и продуцира. Последните сцени са заснети на 20 декември.

https://www.youtube.com/watch?v=QzITjioHNG4

Тъжната вест за гибелта на актьора и децата му заля мрежата от съболезнования. Режисьорът на последния му филм Ник Лайън отдаде почит на Оливър, публикувайки снимка от последния им снимачен ден: „Говорихме за продуцирането на филм заедно от години и най-накрая го направихме! Благодаря ти, че си страхотен колега, актьор и приятел”.

https://twitter.com/RutkowskiDr/status/1743290675477524644

Баскетболната легенда Коби Брайънт загина при катастрофа с хеликоптер

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.