Сигнализирай!

МВР обясни защо кръвните проби на Диона и „Мис Силикон” излязоха толкова бързо

Gospodari.com
Gospodari.com
13.02.2024 г.
22
0

МВР обясни защо кръвните проби на Диона и „Мис Силикон” излязоха толкова бързо. Кръвните проби на певицата Диона и на Катрин Йорданова за наличие на наркотици в кръвта станаха готови за по-малко от 24 часа. Това повдигна въпроса защо те са обработени толкова бързо, пише NOVA. Други шофьори чакат със седмици да се докаже или отхвърли наличието на забранени субстанции в кръвта им.

Кръвната проба на “Мис Силикон” показа дали е шофирала дрогирана

От МВР обясняват, че откритите наскоро лаборатории с нова техника позволяват по-бързо обработване на пробите. В конкретните случаи общественият интерес е станал причина да се търси спешен анализ.

По-рано във вторник стана ясно, че резултатите на Катрин Йорданова са положителни за употреба на кокаин.

Хванаха “Мис Силикон” да шофира дрогирана

“Мис Силикон” я “сполетя” същата съдба като Диона – потупване по рамото, или иначе казано – пускане под парична гаранция. Тя е освободена от ареста срещу скромните 5000 лв. – цената, която очевидно всеки надрусан може да плати, ако иска да се размине с последствия.

Плеймейтката беше задържана вчера в столичния квартал “Студентски град”, след като при пътна проверка се оказа с положителна проба за наркотици. Днес и кръвната ѝ проба потвърди положителен резултат за кокаин.

Само преди няколко дена певицата Диона я сполетя същата съдба. Очевидно за родните “звезди” правосъдие няма!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.