Сигнализирай!

Шефът на Софийската районна прокуратура и заместниците ѝ подадоха оставки (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
14.02.2024 г.
11
0

Шефът на Софийската районна прокуратура и заместниците ѝ подадоха оставки. Това се случва броени дни, след като изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов, придружен от още 21 обвинители, влезе и поиска оставката, разказва NOVA

Сарафов видя връзка между Гешев, Еврото и Нотариуса при проверка в Софийска районна прокуратура (видео)

Според информацията Борислав Георгиев, Иван Стефанов, Мима Куцкова-Дамянова и Тодор Коюмджиев са поискали сами да бъдат от освободени. В молбата пише още, че четиримата подкрепят усилията на изпълняващия длъжността главен прокурор за реформи в Прокуратурата. От пресцентъра на Висшия съдебен съвет заявиха, че подобен документ все още не е входиран в деловодството им.

За коментар е потърсена Невена Зартова, която заяви, че също не е запозната с хвърлените оставки на заместниците ѝ. 

Припомняме, че преди дни от държавното обвинение съобщиха, че за периода от 2004 г. до момента във връзка с убития Мартин Божанов-Нотариуса има 25 преписки и досъдебни производства. По-голямата част от тях са водени в Софийската районна прокуратура. И са във връзка с евентуално извършвани от Божанов измами с недвижими имоти и други. Борислав Сарафов разпореди да бъдат проверени всички актове, а след това поиска оставката на ръководителя ѝ.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.