Сигнализирай!

Боби Михайлов все така нагъл влезе на Конгреса през задната врата с охрана

Gospodari.com
Gospodari.com
15.03.2024 г.
9
0

Боби Михайлов все така нагъл влезе на Конгреса през задната врата с охрана. Михайлов очаквано не разговаря с журналисти, а и охраната му не позволи да се приближи някой до него.

Конгресът на БФС започна: Ето какви са очакванията на фаворитите (видео)

Една от точките в дневния ред на днешния извънреден изборен Конгрес на БФС е гласуването на оставката на Борислав Михайлов. Самият той откри Конгреса за избор на нов ръководител на футболната ни централа, като разкри, че регистрираните делегати са 464. Това е достатъчно Общото събрание на БФС.

снимка: Dsport

„Когато пак тук преди по-малко от 2 години единодушно приехме стратегията за развитие за периода 2022-2026 г., не вярвах, че толкова скоро отново ще ми се налага да откривам Конгрес на БФС. Не вярвах, защото имах усещането, че сме над тези страсти, които изпратиха футбола ни в безтегловност. Мислех, че общата визия за програмата ни, създадени с експертите от УЕФА, които насърчават прагматичното и националното мислене, са взели връх над този лов на вещици, на който се бяхме нагледали и наслушали. Оказа се точно обратното. Дори това не ме засяга или обижда. На разочарование и предателства съм навикнал в тези години, в които заемам тази позиция", заяви Михайлов.

Основната задача на извънредния Конгрес на Българския футболен съюз, който се провежда днес (15 март) в хотел “Маринела”, е да избере нов председател на съюза. Продължаваме да следим събитията!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.