Сигнализирай!

Мъж от Пловдив отива на съд за убийството на майка си

Gospodari.com
Gospodari.com
18.03.2024 г.
8
0

Мъж от Пловдив отива на съд за убийството на майка си. 31-годишен е задържан и привлечен като обвиняем за умишленото умъртвяване на 54-годишна жена, съобщиха от държавното обвинение.

Около 20:00 ч. на 14 март 2024 г. е подаден сигнал на тел. 112, че на терасата на апартамент в Пловдив е била намерена мъртва жена. На място пристигнали полицейски и медицински екипи. При първоначалния оглед не са били открити следи от насилие.

След извършена тройна съдебномедицинска експертиза обаче се установява, че починалата е имала кръвонасядания в областта на шията и охлузвания. При последвалите действия по разследването е установено, синът на покойната е извършил убийството.

Снимка: iStock

43-ГОДИШНА ЖЕНА Е УБИТА В СТОЛИЧНИЯ КВАРТАЛ "МЛАДОСТ", ЗАДЪРЖАТ СИНА Ѝ

Мъжът е задържан за срок до 72 часа. Окръжна прокуратура-Пловдив ще внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него днес (18 март).

Коментарът на "Господарите"

Не се съобщават причините, поради които мъжът е убил собствената си майка. Но каквито и да са те, не оправдават отнетия невинен човешки живот. Това е поредният случай на жестокост и агресия, довели до фатален край. Никой не заслужава подобна съдба, най-вече от ръцете на собствената си плът и кръв! Настояваме мъжът да понесе най-строгите последствия за действията си!

#НеНаНасилието

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.