Сигнализирай!

Агресивен мъж удари лекарка, която се опита да му помогне след катастрофа

Gospodari.com
Gospodari.com
27.05.2024 г.
10
0

Агресивен мъж удари лекарка, която се опита да му помогне след катастрофа. Случаят е село Добрич, димитровградско. От ОД на МВР Хасково съобщават, че 48-годишният водач е задържан.

Шофьорът е причинил лека телесна повреда на медицинското лице. Той е участвал в пътен инцидент, на който дежурен спешен екип се отзовал. Мъжът нанесъл удар с ръка по лицето на лекарката, когато тя се опитала да го прегледа.

Пиян удари четири паркирани коли (видео)

Произшествието е от 22 май, когато задържаният застигнал и блъснал друга кола. След това колата му навлязла в насрещната лента, където е ударил странично и трето превозно средство. 

Очевидно водачът е бил неадекватен, след като е причинил подобно ПТП! Очакваме информация за това дали е бил под въздействието на алкохол или наркотични вещества. Поведението му спрямо дежурния лекар навежда на мисълта, че пробите няма да са отрицателни! Крайно неподустимо е да се посяга на медицинско лице, което се опитва да си върши работата! Надяваме се агресивният шофьор да понесе последствията от действията си!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.