Сигнализирай!

Действията на Роналдо разкриват дали спира с футбола

Gospodari.com
Gospodari.com
29.09.2024 г.
790
0

Действията на Роналдо разкриват дали спира с футбола. Отговорът тук е пределно ясен. И той е, че португалската звезда продължава да играе любимия на милиони хора спорт. 

39-годишният Кристиано играе в садуитския отбор “Ал Насър”, като двете страни са започнали интензивни разговори за подновяване на договора на суперзвездата. Наскоро в своя Ютуб канал CR7 заяви, че иска да вкара 1000 гола и тогава да се откаже. 

Роналдо има седем гола в шест мача досега през този сезон, а през миналия вкара 44 попадения във всички турнири. Вкарал е 903 гола в кариерата си и е първи с това постижение в исторически план.

Договорът на португалеца изтича през 2025 г., след края на сезона в Саудитската професионална лига, но той би искал да продължи да играе до Световното първенство през 2026 г., което ще го направи първият играч, участвал в шест различни издания.

След като напусна Манчестър Юнайтед през декември 2022 г. той подписа договор за две години и половина с тима от Рияд, като получава 200 млн. долара годишно.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.