Сигнализирай!

Пожарникар реши да успокои разстроено бебе след катастрофа край Велико Търново (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
90
0

Пожарникар реши да успокои разстроено бебе след катастрофа край Велико Търново. Снимка, на която служителят на пожарната забавлява бебето след инцидента, обиколи социалните мрежи, разказва NOVA.

Васил Петров има близо 30-годишен опит като огнеборец. „Направи ми впечатление, че детето много плачеше. Реших да го успокоя. Клекнах до него, поговорих му и реших да му покажа противопожарните автомобили”, спомня си той.

 

Протокол по успокоение на пострадалите при инцидент в пожарната няма, категоричен е ст. ком. Красимир Кръстев, който е началник на Районна служба ПБЗН - Велико Търново. Задълженията на огнеборците е да спасят потърпевшите и да ги предадат на лекарите, ако се налага. „Изключително благодарен съм за човещината и съпричастността на колегата. Радвам се, че е помогнал на семейството, като е докарал усмивка върху лицето на детето им”, коментира той.

 

Коментарът на “Господарите”

 

Радваме се, че съществуват хора като пожарникаря Васил Петров. Благодарим му за добрината и човечността, които е проявил в тази трудна ситуация! Надяваме се, че всички пострадали в катастрофата са добре! И силно се надяваме, че примерът му ще послужи на много хора! 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.