Сигнализирай!

Полицай е разследван за изнасилване

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 3 часа
270
0

Полицай е разследван за изнасилване. Той е служител на районно управление във Велинград. Обвинението е повдигнато след показания за изнасилване, дадени от жертвата - непълнолетно момиче, информира NOVA. Случаят е от края на септември тази година. 26-годишният служител на реда е временно отстранен от работа със заповед на министъра на вътрешните работи.

От пресцентъра на МВР съобщиха, че полицаят е задържан от служители на Дирекция „Вътрешна сигурност“, със съдействието на служители от ОДМВР-Пазарджик. Разследването е започнало след сигнал, по който са събрани данни за извършено престъпление. В резултат на предприетите незабавни действия той е задържан за срок от 24 часа. 

15-годишното момиче е изключително травмирано. „Беше ми писал, че всичко трябва да е конфиденциално и че не трябва да се разбира от никой. Аз наистина мислех да не казвам на никой, беше ме срам. Не исках мама и тате да разбират. Изведнъж започна да се държи малко странно, да ме дърпа, да ме стиска по ръцете. Аз имах синини и по краката. И стана...“, казва жертвата. 

Да, тя ще го преодолее. Но за какво? Да си правят какво си искат хора с власт ли?“, запита бащата на пострадалата. 

Служителят на реда определя случилото се като „постановка“.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик. 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.