Сигнализирай!

Пеевски е напуснал набързо България заради "нещо, случило се в страната" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
761
0

Пеевски е напуснал набързо България заради "нещо, случило се в страната". Това заяви кандидатът за депутат от "Алианс за права и свободи" Валентин Тончев пред bTV

Коалицията около Ахмед Доган има информация, че лидерът на "ДПС - Ново начало" Делян Пеевски е напуснал България "заради нещо, случило се в държавата". Такава информация разпространи вчера Илхан Кючюк, като дори посочи, че причина за действията на Пеевски е акцията в Шумен, при която беше разбита печатница за фалшиви пари. Според Тончев той е избягал в съседна на България държава. 

"От 30 дни го търсим, да го видим на терен с хората. Не се знае и с каква самоличност е напуснал страната. Опитваме се да разберем от МВР, но вътрешният министър играе ролята на негов говорител", каза Тончев, като нито един път не спомена Пеевски по име и го наричаше "държавно предприятие".

Нека не забравяме, че основният свидетел по делото срещу Джейхан Ибрямов - Мирослав Тодоров, даде показания, че Ахмед Доган има намерение да убие Делян Пеевски. Дали обаче това е причината за бързото излизане на Пеевски извън страната - няма как да знаем. 

"Смущаващи показания" оставят Джейхан Ибрямов в ареста

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.