Сигнализирай!

Състезателка по скокове във вода получи "нула", след като изпълнението ѝ се обърка ужасно (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
02.08.2021 г.
11
0

Канадската състезателка Памела Уеър получи нула точки и бе дисквалифицирана от финалите при скоковете от триметров трамплин на Олимпиадта в Токио, след като загуби равновесие и в крайна сметка се потопи в басейна по крака, пише LadBible.

Тазгодишните олимпийски игри бяха дебют за Памела, но за нещастие тя сбърка при скока си с трудност 3,5 и в крайна сметка бе класирана на 17-то място.

Уеър публикува видео в Instagram, с което се обърна към феновете си с думите: "можеше да се случи на всеки".

"Това, което виждате по време на състезанието, е само малка част от нещата, които правим, за да стигнем дотук. Бях толкова подготвена за това състезание и въпреки това допуснах грешка в неподходящия момент. Въпреки това аз се гордея със себе си, защото направих всичко възможно, за да стигна дотук. Човек съм и е допустимо да правя грешки", каза канадката преди гласът ѝ да затрепери в сподавено ридание по време на видеообръщението ѝ.

https://www.instagram.com/tv/CSA4VCDlaz1/?utm_source=ig_embed

Памела Уеър каза също така в интервю за CBS, че при изпълнението си е могла да се нарани много сериозно, ако е предприела скока, въпреки грешката при пристъпването ѝ върху трамплина. Тя обеща на феновете си, че този инцидент няма да сложи край на кариерата ѝ.

Изненадващо, мексиканката Аранча Чавес направи почти идентична грешка в предварителния кръг на триметровия трамплин ден по-рано. Тя също загуби опора при пристъпването си в края на дъската за скокове и се потопи във водата с краката напред, подобно на Уеър, получавайки също нула точки, като завърши на 27-мо място.

Треньор шамаросва състезателката си преди мач по джудо от игрите в Токио 2020 (видео)

Специалистите отбелязват, че подобни грешки съпътстват състезателите в момент, в който те са достигнали средата на рутината си. Тогава се случва те да се разколебаят, както по отношение на собствените си умения, така и по отношение на земята.

Източник: LadBible

Видео: Twitter

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.