Сигнализирай!

Община Ловеч си поръчва служебен автомобил за 80 000 лева (документи)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.08.2021 г.
14
0

Община Ловеч си поръчва служебен автомобил за 80 000 лева - за това сигнализират наши читатели.

Със свое решение от 30 юли, което е публикувано в портала за обществени поръчки, Община Ловеч обяви процедура за закупуване на нов автомобил за нейните нужди. Прогнозна цена на луксозното превозно средство е 80 000 лв. без ДДС или 96 000 лв. с ДДС.

Община Ловеч си поръчва служебни автомобили за по 80 000 лева

Всъщност автопаркът на общинската администрация е задръстен от автомобили. Сред тях има и такива, които са дарения. Очевидно администрацията в града избира луксозен и скъп автомобил да задоволи нуждите на Общината в условия на, меко казано сложен бюджет и липса на средства за много дейности.

Поръчката касае както закупуването на автомобила на финансов лизинг, така и неговата гаранционна поддръжка.

Ето какви изисквания поставя Община Ловеч за превозното средство, което да задоволи нуждите й:
Община Ловеч си поръчва служебен автомобил за 80 000 лева

Тепърва предстои да разберем каква ще бъде марката на луксозното возило и дали от Общината все пак няма да променят плановете за закупуването му. Факт е, че по време на финансова и здравна криза, такива разходи изглеждат меко казано нелогични. Може би е време компетентните институции да проверят какво налага купуването на нов служебен автомобил с такива параметри точно сега и за какво ще служи той.

Очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Община Ловеч си поръчва служебен автомобил за 80 000 лева. Всъщност автопаркът на общинската администрация е задръстен от автомобили. Сред тях има и та кива, които са дарения. Очевидно администрацията в града избира луксозен и скъп автомобил да задоволи нуждите на Общината в условия на. Mеко казано сложен бюджет и липса на средства за много дейности. Тепърва предстои да разберем каква ще бъде марката на луксозното возило и дали от Общината все пак няма да променят плановете за закупуването му. Факт е, че по време на финансова и здравна криза, такива разходи изглеждат меко казано нелогични. Може би е време компетентните институции да проверят какво налага купуването на нов служебен автомобил с такива параметри точно сега. За какво ще служи той.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.