Сигнализирай!

Вижте коледната снимка с оръжия на американски конгресмен, която възмути света (видео и снимка)

Gospodari.com
Gospodari.com
06.12.2021 г.
23
0

Американски конгресмен публикува коледна снимка, на която той и членове на семейството му усмихнати позират с различни оръжия. Това се случва само няколко дни след поредната стрелба в училище в САЩ, при която четирима тийнейджъри бяха убити, припомня "Гардиън", цитиран от News.bg.

https://twitter.com/RepThomasMassie/status/1467197523127422979?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1467197523127422979%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnews.bg%2Fint-politics%2Famerikanski-kongresmen-vazmuti-s-koledna-snimka-s-orazhiya.html

Конгресментът Томас Маси от Кентъки пише в Twitter: "Весела Коледа! Дядо Коледа, моля те, донеси амуниции".

На снимката на Маси, който представлява твърдо републикански район, той и още шестима души държат огнестрелни оръжия, наподобяващи картечници и полуавтоматични оръжия. Кадърът предизвика възмущение в социалните мрежи и реакции от други политици, предимно демократи.

Според американското законодателство оръжия като картечници са достъпни само за военните, правоприлагащите органи и цивилни лица, които са получили специални лицензи за оръжия, произведени преди май 1986 г.

Вижте коледната снимка с оръжия на американски конгресмен, която възмути света (видео и снимка)

В САЩ не са рядкост случаите на стрелба на обществени места, включително училища. Наскоро в гимназия в Мичиган 15-годишен уби четирима ученици.

Източник: News

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.