Сигнализирай!

Рафаел Надал е с Covid-19, шансовете му за Australian Open са все по-малки

Gospodari.com
Gospodari.com
20.12.2021 г.
15
0

Рафаел Надал е заразен с Covid-19, предава Dir.bg. Той е дал положителният тест при завръщането си в Испания от демонстративния турнир в Абу Даби, където претърпя загуби от Анди Мъри и Денис Шаповалов.

"Имам лек дискомфорт, но се надявам, че в следващите дни всичко ще се подобрява. Вече съм изолиран у дома, съобщавам резултата от теста, за да информирам всичко хора, които са били в контакт с мен.

https://www.instagram.com/p/COD4Nd8hiD-/

В момента с екипа ми анализираме календара и разглеждаме всички възможни опции. Когато има окончетелно решение ще бъдете информирани", написа той.

Надал също така разкри, че в последните седмици е бил подлаган на тестове през два дни в Кувейт и Абу Даби. Всички те са били отрицателни.

Още след края на турнира спортистът разкри, че изобщо не е сигурен в участието си на Australian Open, защото все още не се чувства готов след дългото отсъствие от корта заради травма. Носителят на 20 титли от Шлема пропусна четири месеца от сезона. Той не успя да участва на "Уимбълдън", US Open и Олимпиадата в Токио.

https://www.instagram.com/p/COGftk7BsJa/

Няма да е изненада, ако заради сегашното положение той отложи завърщането си за турнирите в Европа през февруари.

Надал ще трябва да се изолира, като няма как да води пълноценна подготовка. А в този период на възстановяване и търсене на най-добрата си форма, именно тренировките и мачовете са най-важните за него.

Рафаел Надал е с Covid-19, шансовете му за Australian Open са все по-малки

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.