Сигнализирай!

Актьорът Боб Сагет е намерен мъртъв в хотелска стая

Gospodari.com
Gospodari.com
10.01.2022 г.
81
0

Актьорът Боб Сагет е намерен мъртъв в хотелска стая, предаде CNN.

Информацията е подадена в Twitter от службата на окръжния шериф. Полицията е била извикана в хотел "Риц-Карлтън" заради мъж в безсъзнание в хотелска стая. Оказало се, че мъжът е бил 65-годишният Боб Сагет.

Актьорът Боб Сагет, известен с ролята си на овдовял баща в сериала от 80-те и 90- те "Пълна къща" (Full House), бе намерен мъртъв в хотелска стая в Орландо, Флорида.

Няма данни за извършено престъпление или за употреба на наркотици.

Почина великият актьор Сидни Поатие

Сагет бе във Флорида като част от комедийното си турне. Графикът му показва, че е имал изява в събота вечер в Понте Ведра бийч, Джаксънвил. След шоуто комикът е постнал в Twitter:

"Очарован съм от шоуто в Джаксънвил тази вечер. Признателна публика. Благодаря на Тим Уилкинс за откриването! Нямах предсатва, че съм изкарал на сцената 2 часа. Щастливо пристрастен съм да го направя отново."

https://twitter.com/barstoolsports/status/1480343414055055368

Робърт Лейн Сагет e роден на 7 май 1956 г. във Филаделфия, Пенсилвания в еврейско семейство. Той е американски комик, актьор и телевизионен водещ. Българските зрители го помнят и като водещ на телевизионното предаване "Най-смешните видеоклипове на Америка“. От 2005 до 2014 г. озвучава бъдещия Тед в сериал "Как се запознах с майка ви". От 2016 г. отново играе Дани Танър в продължението „По-пълна къща“ по "Нетфликс". Боб Сагет има два брака и три дъщери, за които казва, че са най-големите му постижения.

Актьорът Боб Сагет е намерен мъртъв в хотелска стая

"С огромна скръб потвърждаваме, че обичния от нас Боб почина днес", се казва в изявление на семейството. "Той бе всичко за нас и затова искаме да знаете колко много обичаше той всичките си фенове. Смехът му успяваше да обедини заедно хора от всякакви нива. В този скръбен за всички ни момент молим за вашата дискретност и ви каним да се присъедините към възпоменанието в памет на любовта и смеха, които Боб внесе в света."

Актьорът Боб Сагет е намерен мъртъв в хотелска стая

Източник: CNN

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.