Сигнализирай!

След Испания и Германия - Кои фаворити ще се сбогуват с Катар след 1/4-финалите?

Gospodari.com
Gospodari.com
09.12.2022 г.
11
0

Провеждащото се в Катар Световно първенство по футбол определено може да се нарече "шампионат на изненадите", след като рано-рано отпаднаха някои от спряганите за фаворити тимове. 

Германия оглави списъка от силни отбори, които стегнаха куфарите за дома още в груповата фаза, след която от Катар си тръгнаха още отбори като Дания, Еквадор, Уелс и други тимове, които се очакваше да преминат към осминафиналите. 

Испания пък пусна "първа кръв" от колосите на старта на елиминациите, след като беше отстранена от Мароко. Вече е време за четвъртфинали и солиден брой фаворити ще си тръгнат от Катар точно преди полуфиналите.

Битките от четвъртфиналите на Световното първенство 

След Испания и Германия - Кои фаворити ще се сбогуват с Катар след 1/4-финалите?

Фаворитът на efbet за шампион още преди старта на програмата на Световно първенство 2022 - Бразилия, първи "влиза в боя". В петък от 17:00 часа селекцията на Тите се изправя срещу сребърните медалисти от Мондиал 2018 - Хърватия. "Ватрените" са абсолютен аутсайдер в дуела, като сайтът за спортни залози предлага коефициент от 10.00* Лука Модрич и компания да спечелят в редовното време (1.42* за Бразилия). 

На фокус в петък вечер обаче е първият наистина непредсказуем четвъртфинал, в който Аржентина е лек фаворит спрямо отбора на Нидерландия. Шансовете на Лео Меси и компания в редовното време са оценени на 2.40*, а като цяло да продължат напред ставката е 1.62* срещу 2.35* за Коди Гакпо и компания. Не са малко тези, които очакват дуелът да влезе в продължения, като равенството в редовното време е оценено на 3.15*. 

В събота Мароко ще се опита да сътвори ново чудо, след като отстрани Испания. Отново опонент от Иберийския полуостров е на пътя на Хаким Зиеш и компания, като това е Португалия на Кристиано Роналдо. Разбира се, "мореплавателите" са фаворит срещу Мароко, като победа за момчетата на Фернандо Сантош в редовното време е оценена с коефициент 1.75*. Класиране на Мароко напред пък е със ставка 3.45*, като efbet предлага още много интересни пазари и коефициенти

Черешката на тортата в 1/4-финалите в Катар 

Мач №1 безспорно е Англия срещу Франция - отборът, който мечтае за титла повече от близо 60 години, срещу тима, който се опитва да се превърне в първия, защитил титлата си на Световно след Бразилия и Италия. 

Задачата пред "петлите" определено е трудна, като Англия е допуснала само 2 гола до момента в турнира и нито един в последните 3 мача. "Трите лъва" обаче имат тежката задача да се изправят срещу атомното нападение, изградено от Килиан Мбапе, Оливие Жиру, Антоан Гризман и Усман Дембеле. 

Франция е съвсем лек фаворит с коефициент 2.56* да спечели в редовното време, докато шансовете на Англия за същия развой са оценени на 3.25* (равенството е 3.27*). еfbet предлага интересни коефициенти и пазари за тази среща, включително метод на победа, голове в мача, картони и много други. 

*Коефициентите подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.