Сигнализирай!

10-годишнo момче шофира автомобила на дядо си (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.12.2022 г.
35
0

10-годишнo момче шофира автомобила на дядо си по улиците на Враца. Инцидентът е заяснет в клип, който бързо набра популярност в мрежата, повличайки дискусия след себе си.

На кадрите се вижда как учебен автомобил е управляван от невръстен водач, придружаван на инструктурската седалка от възрастен мъж. Според свидетели колата се е движила изключително бавно и е криволичила на пътя.

Невръстно дете шофира автомобил в присъствието на баща си (видео)

Дядото на момчето Красимир Начев обясни случая пред NOVA ето така:

„По време на коледните празници отидохме на полигон, за да покара. Бях му обещал. Той кара електрически скутер, въпреки че няма право да го управлява. На връщане в града ме попита „Дядо, може ли да покарам 500 метра?”. Реших да му позволя. Държах волана през цялото време. Не мисля, че беше опасно. Освен това, аз превключвам скоростите, движим се на първа и втора предавка. Той искаше по-скоро да си направи селфи, за да покаже на приятелите си, че е карал кола. Аз контролирах изцяло нещата, а той само се кефеше.”

По случая вече има обвинителен акт. От полицията вече са свалили региистрационните табели на колата. Очаква се да бъде наложена глоба от 300 лева

Начев е категоричен, че случаят не е правило в неговата практика, а инцидент, който няма да се повтори. По думите му, внукът се е уплашил от полицейските коли, спрели пред дома му и изобщо не е пожелал да слезе при дядо си.

Начев възнамерява да оспори акта.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.