Сигнализирай!

Имението на Вълка от Уолстрийт се продава на нова, по-ниска цена (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
14.02.2023 г.
22
0

Имението на Вълка от Уолстрийт се продава на нова, по-ниска цена. Имението в Мил Нек, щата Ню Йорк, се продава вече за 9,99 милиона долара, посочва Insider.

Минидворецът, отстоящ само на час път от Манхатън, послужи за декор във филма от 2013 година на Мартин Скорсезе с Леонардо ди Каприо в главната роля.

Instagram

За целите на филма тогава бе използван само външния изглед на резиденцията, в която е живял Джордан Белфорд - прототип на героя на ди Каприо. Според брокера на имота Нанси Рая, екипът на филма е останал отвъд прага на сградата.

Истинският “Вълк от Уолстрийт” предложи да стане директор на Coca-Cola, ако Мъск върне кокаиновата съставка

Триетажната резиденция си има собствена винарна, пещ за пица и стая с джакузи. Тя е подобаваща за вкуса на кой да е банкер от Уолстрийт, за да може да предостави за лудите партита на гостите си басейн със солена вода, шадраван и какво ли още не.

https://www.youtube.com/shorts/Nh5LL7T3FWY

Това не е първият път, когато легендарният имот се пуска в продажба. Той бе обявен и през май 2015 година, но на цена от 14,5 милиона долара. През април 2022 година обаче тя бе понижена на 9,99 милиона, каквато е и до момента.

Видео: YouTube

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.