Сигнализирай!

Край на ерата "Меси" в ПСЖ - аржентинецът обмисля две опции

Gospodari.com
Gospodari.com
21.02.2023 г.
15
0

Край на ерата "Меси" в ПСЖ - аржентинецът обмисля две опции. Най-добрият футболист на Световното първенство в Катар не смята да продължи кариерата си в Пари Сен Жермен. Към днешна дата той няма намерение да преподпише договора си с тима то града на любовта. Според френския вестник L'équipe, суперзвездата смята или да продължи кариерата си в европейски гигант, или да се премести отвъд Океана.

Image
Снимка: Twitter/PSG

Плановете на 35-годишния аржентинец не включват продължителен престой в Париж. Преди седмица баща му отново проведе среща с ръководството на отбора, но и тя се е оказала неуспешна. Така френските журналисти започнаха да изреждат най-вероятните му следващи стъпки. Според тях е повече от вероятно легендата да се завърне в "Барселона", където да сложи и подобаващ край на великата си кариера.

Златан Ибрахимович раздава шутове и шамари (видео)

Друга възможност пред него е преместването отвъд Океана. Там за него има оферта от "Интер" Маями. Тимът, базиран във Флорида, е собственост на друг легендарен футболист - Дейвид Бекъм. Това е и един от най-младите тимове в МЛС. "Интер" Маями бе основан преди едва преди 5 години, а в МЛС направи своя дебют преди само 3 сезона.

https://twitter.com/MLS/status/1626944631840595970?s=20

Елитното първенство на САЩ и Канада играе по календар пролет - есен. Кампанията там ще започне след само четири дни. Многогодишните опити на американците да популяризират най-обичания спорт в останалата част на света изглеждат все по-успешни. Освен все по-пълни стадиони, качеството на играта и футболистите се подобряват, за което свидетелства и отличното представяне на САЩ на Мондиала в Катар.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.