Сигнализирай!

След 12 години: Майка разбира, че едно от децата ѝ е от непознат мъж

Gospodari.com
Gospodari.com
22.05.2023 г.
29
0

След 12 години: Майка разбира, че едно от децата ѝ е от непознат мъж. Откритието става ясно след като тя решава да направи ДНК тест.

Една майка получи адска изненада след като семейството ѝ реши да направи няколко ДНК теста „за забавление“. Така става ясно, че най-малкият им син е с гените на непознат мъж. Това написа LadBible.

И жените, навършили 43 години, ще имат право на безплатни инвитро процедури

Дона и Ванър Джонсън искат да открият повече за своето поколение и затова решават заедно с най-големия син Ванър младши и най-малкият - Тим, да направят ДНК тестове.

Когато резултатите станали готови и семейството ги получило, Дона решила, че е станала някаква грешка, тъй като тестът показал, че Ванър не е баща на Тим. Но как би се случило това? Майката се замислила, че вторият син е заченат чрез инвитро и най-вероятно в процеса е имало някаква грешка.

снимка: kutv

Дълги години двойката от Солт Лейк Сити, Юта, се борила да има второ дете. Дона се срещнала с проблеми с херния и трябвало да се оперира. Така че се наложило да избере инвитро оплождане, използвайки яйцеклетките й и сперматозоиди от Ванър.

Когато техният син „чудо“ Тим се родил не приличал много на баща си, но много на майка си по отошение на външния вид. Но това не може да бъде повод за съмнение, че някой друг е неговият биологичен баща, докато не се направи ДНК тест.

След като разбират какво се е случило, Дона и Ванър се страхуват, че биологичният баща на Тим може да им отнеме детето. Но те получават правни гаранции, че са родителите на момчето.

Ванър решава да заведе сина си за сладолед, когато е на 12, за да му съобщи новината, тъй като смятат, че е по-добре да не оставят това в тайна. Детето само решава, че би искало да намери биологичния си баща. Така чрез допълнителните ДНК тестове семейството успява да стигне до жена, която се предполага, че е биологичната леля на Тим.

Тази информация им помага да стигнат до човек на име Девин Макнийл, който живее на осем часа път в Колорадо. В крайна сметка решават да му се обадят. Въпреки че първоначално той е скептичен за направата на ДНК тест, в последствие се съгласява.

От ДНК теста става ясно, че Девин Макнийл е не само баща на средния син на Дона и Ванър, но и на големия им. Оказва се, че той също е заченат чрез инвитро. Така че вместо пълно объркване, неговата ДНК е била използвана и за двете деца.

В крайна сметка, всички се съгласяват, че няма да има битка за попечителство и че Ванър е бащата на Тим. Но от този момент всички семейства се събират през 2021 г. и оттогава поддържат връзка.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.