Сигнализирай!

Жена открива съпруга си в селфи, което е правила години преди да се срещнат (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
14.02.2024 г.
10
0

Жена открива съпруга си в селфи, което е правила години преди да се срещнат. Родената в Малайзия влогърка споделя във видео как е забелязала съпруга си на фона на селфи, което е направила години преди да се срещнат. Джен Чиа е била изумена да открие своя партньор на снимка, заснета през октомври 2012 г. Това е около 11 години преди двамата да станат семейство и две години преди да се срещнат за първи път, пише New York Post.

Все още треперя, като гледам това“, написа 32-годишната Чиа в Instagram през декември като надпис към снимката от 2012 г.

На заден план е нейният съпруг. 33-годишният Джон Лидъл е певец и автор на песни, израснал в Малайзия, който изглежда чака на опашка в заведението, в което Чиа се снима.

Бяхме на едно и също място, но не знаехме, че съществуваме“, обяснява Чиа във видеото.

Тя отбелязва, че двойката се е запознала официално през декември 2014 г. и се е оженила през август 2023 г.

Срещнахме се в точния момент. Точният човек винаги ще те намери в точното време“, написа Чиа в публикацията, която привлече над 452 000 харесвания.

Ако беше преди, не мисля, че връзката щеше да продължи“, казва Чиа. Тя добавя: „Отне ми цяла година да пътувам и да бъда необвързана, за да помисля и осъзная собствените си грешки. Тогава се запознахме”.

Джен Чиа е ютюбър и може да се похвали с повече от 90 000 абонати. Преди да започне да се занимава с видеозаснемане, Чиа пише музика и пее по фестивали, сватби и корпоративни събития.

https://www.youtube.com/watch?v=lKL8TjpleKQ

Много от последователите на Джен Чиа коментират, че нейната среща с Джон е доказателство за „теорията за невидимите струни“, за която пее и американската певица Тейлър Суифт в едноименната си песен.

Това е концепция, произлизаща от източноазиатския фолклор, според която двама души, които са обречени да бъдат заедно, са свързани с невидима „червена нишка на съдбата“.

Тяхната история се разпространява в различни страни по света.

Любов и вино, вино и любов: 6 книги за 14-и февруари, с които да си „подложим“ за пролетта

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.