<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=125754" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пентагонът: И...

Путин: Ще изпълним благородните си цели в Украйна

13 Април 2022
0 138

Руският президент Владимир Путин определи целите на войната в Украйна като “благородни”. По думите му, няма съмнение, че те ще бъдат изпълнени. 

Путин е напът да разшири НАТО – Финландия и Швеция искат да се присъединят още през лятото

“Целите са ясни – да помогнем на жителите на Донбас. За съжаление Украйна започна да се превръща в бастион на анти-руските настроения. Там все по-силно се зараждаха национализъм и неонацизъм. И само чакаха кога да атакуват”, каза Путин по време на посещение в космодрума “Восточни” в руския Далечен изток, пише “Сега” по информация на BBC.

Путин: Ще изпълним благородните си цели в Украйна

Според него страната му не е имала избор дали да започне война и Западът ще претърпи провал в опитите си да изолира Русия.

“Санкциите бяха тотални, изолацията беше пълна, но Съветският съюз все пак беше първи в космоса”, заяви Путин. Президентът на Беларус Александър Лукашенко се съгласи, че санкциите санкциите нямат значителен ефект и попита: “Защо, за бога, сме се загрижили толкова за тези санкции?”

Путин: Ще изпълним благородните си цели в Украйна

Източник: “Сега”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции