Сигнализирай!

Конър Макгрегър ще се бие на ринга в инвалиден стол заради счупения си крак още идния месец (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
03.08.2021 г.
13
0

Ирландският ММА боец и милионер Конър Макгрегър ще излезе в схватка още идния месец, въпреки счупения си крак в невиждана схватка в инвалиден стол, пише DailyMail.

В момента суперзвездата лекува счупен глезен след поражението си от Дъстин Поарие при старта в първия кръг на UFC 264. Претърпяната зловеща контузия и сензационната загуба обаче не пречат на ирландеца да крои планове за завръщане на ринга. Още на 11 септември той ще участва в необичаен мач.

Загуба и брутална контузия на Конър Макгрегър, изнесоха го на носилка от ринга (видео)

33-годишният мъж ще се изправи срещу ирландския мим и имитатор Ал Форан в основния слот на хотел Clayton в Голуей.

Форан е постигнал много импресии благодарение на Макгрегър в продължение на няколко години, които привлякоха вниманието на бившия шампион в лека категория и му дадоха повод да му потърси сметка.

Конър Макгрегър шокира с неуместен пост за починалия баща на Хабиб Нурмагомедов

Макгрегър написа в туитър още през май: „Ще се боря с този самозванец в co-main! Той си прави имитациите на мой гръб толкова години."

https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1399391468255682564?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1399391468255682564%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2Fsport%2Fmma%2Farticle-9853849%2FConor-McGregor-return-ring-WHEELCHAIR-boxing-fight.html

Треньорът на Макгрегър Джон Кавана по-рано намекна за намеренията на звездата на UFC да се бие с Форан и смята, че моментът е подходящ за него да се изправи "не на крака" и "за малко" поради контузията си.

"Виждали сте навярно как Форан имитира някои от Конъровите изражения. Така че Конър ще се бие срещу Конър в co-main събитие, което мисля, ще е доста забавно", обобщи Кавана.

"Той е основно събитие от години насам, но в разгара на всичко това той просто се обърна и каза: "Ей сега ще вляза в бокса с инвалидни колички!" Мисля, че се пошегува, но така или иначе поне за известно време няма да е на крака.

Източник: DailyMail

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.