Сигнализирай!

Ромка вдигна скандал на Бойко Борисов при обиколката му по селата: "Къде са тез пари?" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
23.08.2021 г.
14
0

Жена от ромски произход нападна екс-премиера Бойко Борисов с гневни въпроси по време на обиколката му с кмета на Долни Чифлик в село Гроздьово, Варненско.

Всичко вървеше добре, докато Борисов изтъкваше предимствата на предишното управление и "наследството" което кабинетът Борисов-3 е завещал на служебното правителство. Тогава изневиделица на "позитивното мероприятие" се появи жена, която настоя да ѝ бъде отговорено на въпроса: "къде са тез пари?" при положение, че къщата, в която живее тя, а и съседите ѝ са без ток, а парите за детски надбавки не стигат дори за чифт маратонки на дете, за да ходи с тях на училище.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/219271870144298

Смутен от тези въпроси Борисов, който иначе изглеждаше готов да инспектира въпросната улица "Рила" 7, мина в контраатака, като насочи жената към служебния премиер Стефан Янев и президента Радев.

В пост във "Фейсбук" по-късно Борисов декларира:

"Хората в Гроздьово и Долни Чифлик са доволни, че благодарение на правителството и местната власт от ГЕРБ в общината им има десетки обновени пътища и публични сгради. Ние ще продължаваме да градим, защото за разлика от опонентите ни, можем да носим отговорност."

Вижте целият скандал, разиграл се пред погледите на делегацията и събралото се множество гроздьовчани!

Видео: FB/Бойко Борисов

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.