Сигнализирай!

Полицаи заловиха издирван мъж, който се криел от тях... под одеяло (снимка)

Gospodari.com
Gospodari.com
06.10.2021 г.
21
0

Полицаи заловиха издирван мъж, който се криел от тях… под одеяло, пише LadBible.

36-годишният заподозрян бил открит от служителите на реда в Дербишър, Англия, зад редица от дрехи, като се уточнява, че големите му стърчащи отвън нозе го издали.

Полицаи заловиха издирван мъж, който се криел от тях... под одеяло

Съобщението уточнява, че арестът е станал в понеделник сутринта в градчето Суадлинкот след разследване на серия кражби, извършени в Южен Дербишър.

Бивши крадци разкриха за какви неща гледат, преди да набележат дома ви за обир

"Ако стигнем дотам да те търсим в таванско помещение. Ако се наложи да прескачаме градински огради, за да те хванем. Дали ще се поколебаем да те потърсим в шкаф? Дали няма да те разпознаем, ако се криеш под одеялото?", пишат в поста си полицейските служители.

Не се споменават подробности около извършените престъпления, нито как се е стигнало до заподозряването и разкриването на предполагаемия крадец. В изявление по случая полицейски сержант Тардж Нисер казва:

"Ако се опитвате да избягата от полицията на Суадлинкот, единственото, което ще постигнете е да стигнете затвора изтощени. А що се отася до одеялото, ние имаме готово на разположение, което ви чака в килията."

Крадец на един крак

Неотдавна ви разказахме за друг необичаен крадец с един крак, който влязъл да обере съседите си и бил разпознат от записа на охранителната камера по патерицата си. Видеото от охранителната камера можете да си припомните горе.

Разпознаха еднокрак крадец по запис от охранителна камера (видео и снимка)

32-годишният Джон Гоган влязъл в дома на съседите си през незаключената им врата и отмъкнал вещи на стойност 1500 лири (1750 евро), сред които и PlayStation. Съседът, чийто партньор на сина му има аутизъм и е бил в дома по време на кражбата, бил шокиран да узнае за действията на Гоган, комуто от години помагал.

Полицаи заловиха издирван мъж, който се криел от тях… под одеяло.

Източник: LadBible

Снимка: SWNS

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.