Сигнализирай!

Младежкото ГЕРБ защити нескопосания ремонт на жълтите павета (видео и снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
19.09.2022 г.
32
0

Не стихват споровете около качеството на ремонта на жълтите павета пред Народното събрание в София. От днес тази част от централния булевард „Цар Освободител“ вече е отворена за движение на автомобили и пешеходци.

Възстановяват движението по жълтите павета пред НС (видео)

В навечерието на празника на София лидерът на „Спаси София“ Борис Бонев постна видео във Facebook, с което разкритикува пренареждането на паветата-емблема на столицата. От материала става ясно, че сега те са по-разкривени и грозни, отколкото преди ремонта.

От МГЕРБ - София отговориха, че Бонев е снимал настилката в зона на площада, която не била ремонтирана. А лично общинският съветник от ГЕРБ Симеон Колев и заместник кметът по строителството инж. Ангел Джоргов показаха къде е границата между двата участъка. Според Колев, изпълнителят на обекта – „Трейс Груп Холд“, е успял да ремонтира доста ограничен периметър от булеварда, обхващащ само платното за движение на автомобилите. А инж. Джоргов допълни, че работници на фирмата наистина са рязали жълти павета, за да успеят да ги вкарат в употреба при пренареждането на настилката, в каквото ги обвини „Спаси София“.

https://www.facebook.com/mgerbsofia/posts/pfbid02pEYyi4b2UCn6GqvW1GfvvbuMN9cRArYYpV9Nkn5ruVBk4yX9bfZeAmomGaieJdbrl

В последвал пост от „Спаси София“ призовават жителите на града да отидат на място и лично да проверят качеството на поредния ремонт.

"Вместо да си посипят главата с пепел и да се опитат поне веднъж да не лъжат и съсипват София, за да няма #РемонтНаРемонта, партията на Борисов и Фандъкова реши да сипе пропаганда с платени постове. Борис Бонев бил виновен, Спаси София са манипулатори, но ремонтът е бил супер. А защо тогава паветата бяха неколкократно пренареждани след нашия сигнал, след като ние сме направили "измислената виртуална реалност, продуцирана от умели манипулатори", питат от гражданската организация.

https://www.facebook.com/spasisofia/posts/pfbid02XuhcEAg7M5p1zU18iKb2Ne5eoY1pGPqxy7mVdi1FUnH6Ph6cJZuf47saJWabm867l

Видео: FB/"Спаси София"

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.