Сигнализирай!

Стъки и Недялков гостуваха в парламента за прекрояването на Изборния кодекс

Gospodari.com
Gospodari.com
24.11.2022 г.
15
0

Стъки и Недялков гостуваха в парламента за прекрояването на Изборния кодекс, БОЕЦ обаче бяха изгонени.

Докато депутатите дебатираха, впечатление направиха гостите, които присъстваха на заседанието -  ММА боецът Стъки (Станислав Недков) и главният редактор на "ПИК" Недялко Недялков, пише OFFNews.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02fqjL22dVqmpBm28nmKqzNQMYBfoQ8vztLbpYMRP3hpD3CfrAaPtDRi52BiRoGdGgl&id=100057117173252

Рано в четвъртък движение "БОЕЦ" организира протест пред парламента. По-късно лидерът на ГД БОЕЦ Георги Георгиев влезе в сградата на парламента, за да протестира против подготвяното от депутатите в парламента връщане на хартиената бюлетина. Пропускът му бе издаден със съдействието на депутати от "Продължаваме промяната".

Изгониха депутат на ПП при дебата за Изборния кодекс (видео и снимки)

Снимка: БулФото

„Бяхме застанали с плакат „Не пипайте кодекса“. Нашата цел беше да изразим нашата гражданска позиция. Влязохме в сградата на парламента, за да се обявим срещу опитите да бъдат върнати хартиените бюлетини“, коментира пред журналисти в кулоарите Георгиев.

Служители на НСО скъсаха плакат на БОЕЦ срещу връщането на хартиените бюлетини (видео)

БОЕЦ не бяха допуснати до балкона в пленарна зала, за да опънат плаката с надпис "Не пипайте кодекса!", там обаче удобно се бяха настанили Стъки и Недялко Недялков.

ММА боецът, Недялков и журналистът Петьо Блъсков са организатори на подписката за връщане на хартиената бюлетина. Тя се превърна в основен аргумент на ГЕРБ, ДПС и БСП в полза на законопроекта. Стъки и Недялков бяха и гости в правна комисия, оглавена от Радомир Чолаков от ГЕРБ.

От пресцентъра на парламента не коментират от кого е издаден пропускът на Стъки и Недялков до сградата на парламента.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.