Сигнализирай!

Капитанът на немците отиде на ски - преби се и изпуска сезона

Gospodari.com
Gospodari.com
10.12.2022 г.
11
0

Вратарят на германския национален отбор Мануел Нойер няма да играе повече този сезон. Това става дни след края на Световното първенство, където Германия отпадна в групите. В почивката си преди подновяваването на клубната кампания, подгласникът за Златната топка през 2014 г. се е насочил към зимните спортове за разтуха.

Източник: Instagram

Той сам обявява новината за инцидента в социалните мрежи. Не уточнява в кой курорт точно се е случило падането. Единственото пояснение е, че става въпрос за фрактура в десния крак. Нойер бе неотменно на вратата на Бундестима в трите мача от груповата фаза. На 36 години той все още е и избор номер 1 за Байерн Мюнхен. Ето какво написа Нойер в социалните мрежи:

“Здравейте хора, това, което мога да кажа, е, че краят на годината можеше да бъде по-добър… Докато се опитвах да избистря главата си, карайки ски, получих фрактура на крака ми. Вчерашната операция мина добре. Много благодарности на лекарите! Въпреки това ме боли, знаейки, че настоящият сезон приключи за мен. Пазете се, ваш Мануел"

https://www.instagram.com/p/Cl_DMxLILNZ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=94bed0e9-c311-4be3-a866-69fe4b35a78f

Провалът на Маншафта

Нойер е световен шампион с Германия през 2014 г. Освен това той е многократно избиран за вратар на годината и е влизал в идеалните състави на ФИФА и УЕФА. Контузията му със сигурност ще породи полемики в германското общество. Бундестимът е пословичен с дисциплината си, а повечето отбори не позволяват на състезателите си да практикуват опасни спортове като ските.

Видео: Youtube

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.