Сигнализирай!

Футболист от "А" Група с трансфер във френския елит

Gospodari.com
Gospodari.com
04.01.2023 г.
33
0

Гръмък трансфер за родния футбол е напът да бъде осъществен в близките часове. Рядко виждаме футболисти, които тръгват нагоре след като са сблъскали с efbet Лига, но тук става въпрос за изклчение. "Локомотив" Пловдив може да прати един от своите играчи в претендент за Лига Европа във Франция.

Снимка: Twitter

Става въпрос за вратаря на "черно-белите" Динко Хоркаш. Той вече замина за минаване през задължителни медицински прегледи във Франция. Там хърватинът ще договаря и личните си условия. Очаква се "Локо" да прибере около 1 милион евро като трансферна сума.

Динко Хоркаш бе привлечен "под тепетата" през миналото лято. Той е юноша на хърватския гранд "Динамо" Загреб. Силните му изяви под рамката на "железничарите" насочиха много внимание към него. Стражът бе искан и от турския големец Бешикташ.

Митко Удоджи вдъхновява звезда на ”Левски” (видео)

Все пак се очаква в близките часове да бъде финализиран трансфер във френския "Лориен". Главният скаут на тима бе в България, за да гледа Хоркаш по време на равенството на "Локомотив" срещу "Левски" преди паузата за Световното първенство. Тогава стражът не го разочарова, записвайки редица качествени намеси.

Източник: Тема Спорт

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.